Zlatan Ibrahimović na korak do povratka u Milan u svojstvu posebnog savjetnika

Četvrtak, 09. studenog 2023. 09:41 Napisao/la  SC

Ne mislim da je njegov povratak od iznimne važnosti za povratak Milana na vrh Europe, nemam pojma što on može, komentirao je Alessandro Costacurta 

Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimović

Legendarni 42-godišnji napadač Zlatan Ibrahimović vraća se u Milan. Nakon što je ljetos završio igračku karijeru kao član Milana, sada bi trebao imati ulogu savjetnika, kako piše talijanski Calciomercato.

Popularni Ibrakadabra bi radio s igračima, ali i klupskim vodstvom te donosio nove ideje koje bi trebale povećati razinu kompetitivnosti cijeloga kluba.

Još uvijek se čeka službena potvrda iz kluba, kao i mišljenje trenera Stefana Piolia koji možda i neće biti sretan s novim savjetnikom bez obzira na njegovo znanje i vrijednost. No, pitanje je hoće li njegovo mišljenje igrati neku ulogu u odlučivanju.

Alessandro Costacurta je za Sky televiziju prokomentirao mogući Ibrahimovićev povratak u Milan riječima: "Ne mislim da je njegov povratak od iznimne važnosti za povratak Milana na vrh Europe, nemam pojma što on može. Kada trebaš neke ljude u klubu želiš reći da je trener izgubio nešto od svojeg kredibiliteta, a ja ne mislim da je to slučaj".

Milan se u utorak pobjedom nad PSG u Ligi prvaka vratio u igru za prolaz, dok je u prvvenstvu na trećem mjestu sa šest bodova manje od Intera.

 

Tablice omogućuje Sofascore