Zlatan Ibrahimović uskoro se vraća u Italiju, Milan najavio povratak švedskog napadača

Četvrtak, 04. lipnja 2020. 17:01 Napisao/la  SC
Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimović

Milan je objavio da se Zlatan Ibrahimović uskoro vraća u Italiju, 38-godišnji napadač uspješno se oporavlja od ozljede tetive, za desetak dana trebao bi obaviti prve testove.

Ibrahimović se ozlijedio na treningu, nakon liječničkih pregleda otputovao je u Švedsku zbog čega su talijanski mediji počeli spekulirati s nastavkom njegove karijere.

Poznato je da Ibrahimoviću na kraju sezone istječe ugovor, sve su jače glasine da će iduće sezone odjenuti dres švedskog prvoligaša Hammarbyja kojemu je suvlasnik.

Počelo se spekuliratida se više neće ni vratiti iz Švedske s obzirom na težinu ozljede, ali Milan vjeruje da će Ibrahimović igrati u nastavku sezone.

Zbog suspenzije sigurno neće igrati u uzvratnoj utakmici polufinala kupa protiv Juventusa, sezona u Seriji A nastavlja se 20. lipnja.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.