ZLATAN IBRAHIMOVIĆ

Šerif Ibra, novi mirotvorac!

Subota, 01. listopada 2022. 11:35 Napisao/la  SC

Mir je zavladao, sve je sređeno!

Šerif Ibra, novi mirotvorac!

Zlatan Ibrahimović objavio je autobiografiju pod nazivom Adrenalina, životna priča karizmatičnog nogometaša postala je svjetski bestseller.

Pojedina poglavlja su posebno zanimljiva budući da su do sada postojale samo video-snimke, a sada postoji i svjedočanstvo glavnog aktera.

Evo jednog primjera:

Milano - Lazio, 12. listopada  2021.

- Vodimo 2:0, ja štitim loptu i, odmah nakon što sam dodao suigraču, Lucas Leiva snažno me napada s leđa. Instinktivno sam ga uhvatio za vrat, jer sam zabrinut. Upravo sam se vratio nakon četiri mjeseca oporavka zbog ozljede koljena i ne želim se ponovno ozlijediti. Ali to je trajalo samo sekundu ili dvije. Odmah sam sam ga pustio. Francesco Acerbi se pojavio i počeo se ponašati oštro. ‘Hoćeš li i mene udariti?’ ‘O čemu, dođavola, pričaš? Tvoj prijatelj je taj koji me udario', odgovaram. ‘Zašto ne kažete svojim suigračima da se smire, a onda se vratite i razgovarajte sa mnom’. Opušten sam, i zapravo se smijem i šalim s njihovim napadačem Pedrom, grlimo se. Ali oko nas je pravi kaos. Trener Lazija, Maurizio Sarri, dolazi do mene i viče: 'Ibra, imam 60 godina'. Taj tip mi mora pokazati poštovanje! Ne može tako grubo gestikulirati prema meni! Oprosti, ali ne znam o čemu govoriš. Što se dogodilo? O kome govoriš?’ ‘Alexis Saelemaekers’, odgovara. ‘Što ti je napravio?’, pitam. 'Podignuo je dva prsta jedne ruke, koliko je Milan postigao golova'. 'To nije u redu. Čekaj, pusti me da razgovaram s njim’. Morao sam saslušati Alexisinu verziju. Ne mogu se jednostavno zadovoljiti jednom stranom priče. Jesu li u pravu ili ne, uvijek branim svoje suigrače. Saelemaekers mi je rekao da ga je Sarri nazvao 's**nim Francuzom', a on je jednostavno pokazao na semafor s rezultatom utakmice. Ni jedno nije prihvatljivo, opisao je Ibrahimović što se dogodilo na terenu.

Evo što se dogodilo nakon utakmice, što kamere nisu snimile:

- Idemo u tunel koji vodi do svlačionica. Dolazi sportski direktor Lazija, Igli Tare. U dobrim sam odnosima s njim. Kao i njihov golman, Pepe Reina, koji želi razgovarati s Alexisom. Zaustavljam ga. ‘Slušaj, Pepe. Vas dvadesetorica su ga već napala. Ti si dvadeset prvi. Malo si zakasnio. Dečko razumije. Sad ću razgovarati s vašim trenerom. On je taj koji je došao do mene'. Reina uzvraća: ‘Što misliš tko si ti?’ Pogrešno pitanje: jedna od rečenica koja mi stvarno ide na živce. 'Ne mislim da sam netko poseban. Ali što dođavola želiš, Reina?' On se smirio. U svakom slučaju, vodim Saelemaekersa na razgovar sa Sarrijem, kako bi oni to mogli riješiti između sebe. Razgovaraju i Alexis se ispričao. Mir je zavladao, sve je sređeno. Šerif Ibra, novi mirotvorac, završio je svoju misiju, ispričao je Ibrahimović.

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.