Zlatan Ibrahimović počeo pripreme na jahti u blizini Saint-Tropeza

Četvrtak, 06. kolovoza 2020. 09:54 Napisao/la  SC
Zlatan Ibrahimović počeo pripreme na jahti u blizini Saint-Tropeza

Zlatan Ibrahimović počeo je pripreme za novu sezonu na jahti u blizini francuskog odmarališta Saint-Tropeza.

Dok fotografije aktivnog odmora švedskog napadača kolaju društvenim mrežama, navijači Milana čekaju službenu vijest da je 38-godišnji Ibrahimović produljio ugovor.

Pregovori traju, Ibrahimović traži nešto veću plaću nego što Milan nudi, talijanski mediji spekuliraju da će na kraju Ibrahimović iduće sezone zaraditi oko 4 mil. eura.

Karizmatični Ibrahimović u šest mjeseci vratio je Milanu stari sjaj, njegov karakter u kratkom razdoblju postao je zaštitni znak momčadi koja je pod vodstvom Stefana Piolija igrala ponajbolji nogomet pri kraju sezone u Seriji A.

Ibrahimović je značajno pridonio da Pioli ostane trener, Milan je na kraju odustao od Ralfa Rangnika što je bila pretpostavka da će Ibrahimović nastaviti suradnju s Milanom.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.