Zlatan Ibrahimović nije produljio ugovor s Milanom, zapeli pregovori s Ivanom Gazidisom

Nedjelja, 14. lipnja 2020. 11:14 Napisao/la  SC

Svi koji poznaju njegov karakter, otprilike su znali kako će izgledati razgovor o eventualnom produljenju ugovora s Gazidisom

Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović na kraju sezone odlazi iz Milana.

Izvjesna je sudbina 38-godišnjega napadača, koji se nije uspio dogovoriti o novom ugovoru s direktorom Milana Ivanom Gazidisiom.

Prema najavama, Ibrahimović karijeru namjerava završiti u švedskom Hammarbyju u kojemu ima 20 posto dionica.

Ibrahimović ne skriva da nije zadovoljan sportskom politikom Milana otkada je Gazidis uručio otkaz Zvoni Bobanu i marginalizirao Paola Maldinija.

Svi koji poznaju njegov karakter, otprilike su znali kako će izgledati razgovor o eventualnom produljenju ugovora s Gazidisom.

Ibrahimović je ultimativno tražio 4 mil. eura plaće za još jednu sezonu, čim se Gaizidis počeo nijećkati, pregovori su završili.

Otišao bi Ibrahimović odmah u Švedsku da mu ugovor ne traje do kraja sezone.

Budući da je ozlijeđen, izvjesno je da će se u Milanu oporaviti taman toliko da može počne normalno trenirati sa švedskom momčadi kada počnu pripreme za iduću sezonu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.