Zlatan Ibrahimović objasnio zašto je odabrao dres Milana s brojem 21

Petak, 03. siječnja 2020. 08:17 Napisao/la  SC

Ne smijemo se skrivati iza širokih Ibrinih ramena. Moramo biti pozitivni i okrenuti sezoni. Ibra je jako važan za nas, kaže Zvone Boban

Zlatan Ibrahimović objasnio zašto je odabrao dres Milana s brojem 21

 

Zlatan Ibrahimović dobio je dres Milana s brojem 21:

- Svojoj djeci pokazao sam sve dostupne brojeve, njima se svidio broj 21, kazao je Ibrahimović.

Iako ima već 38 godina Ibrahimović slovi kao pojačanje, od njega se očekuje da promjeni mentalitet momčadi Milana:

- Nisam se puno promijenio otkada sam bio mladi igrač, još uvijek sam gladan pobjeda. Ne, ne bojim se izazova! Želim pomoći klubu, da osobno učinim sve što mogu. Za Milan me vežu lijepa sjećanja, Milan ima sjajnu momčadi i bit će sjajno na San Siru, kazao je Ibrahimović kojega su na svakom koraku po dolasku pratile dvije klupske legende Zvone Boban i Paolo Maldini.

- Posljednja dva, tri tjedna razgovarao sam više s njima nego sa svojom suprugom, rekao je Ibrahimović koji tvrdi da je spreman igrati već 6. siječnja protiv Sampdorije

- Ne smijemo zaboraviti taj užasni poraz u Bergamu i ne smijemo se skrivati iza širokih Ibrinih ramena. Moramo biti pozitivni i okrenuti sezoni. Ibra je jako važan za nas, ali je jasno da moramo što prije napraviti dobre rezultate, poručio je Boban.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.