Zlatan Ibrahimović zaprepastio funove fotografijom svojih nogu

Petak, 12. kolovoza 2022. 01:16 Napisao/la  SC

Ibrahimović se zadnjih  nekoliko tjedana na društvenim mrežama na sebi svojstven način obračunava s kritičarima njegova djela i posebice tijela

Zlatan Ibrahimović zaprepastio funove fotografijom svojih nogu

Zlatan Ibrahimović zadnjih se nekoliko tjedana na društvenim mrežama na sebi svojstven način obračunava s kritičarima njegova djela i posebice tijela.

Nakon što je karizmatični napadač potpisao još jedan ugovor, društvene mreže preplavili su različiti komentari među kojima prevladavaju najblaže napisano sumnjičave teze o fizičkim (ne)mogućnostima igrača koji će u listopadu navršiti 41. godinu!

Ibrahimović je prošle sezone osvojio Scudetto u dresu Milana iako nije puno igrao zbog ozljede, na kraju sezone podvrgnuo se kirurškom zahvatu ligamenata što Milan nije spriječilo da potpiše novi jednogodišnji ugovor.

Fotografija nogu koju je objavio na Instagramu zaprepastila je funove, Ibrahimović je nevjerojatno mišićave noge fotkao nakon napornog treinga.

A noge mu izgledaju tako moćno da su na društvenim mrežama odmah uslijedila sumnjičava propitavanja, jesu li to uopće njegove noge ili je Ibrahimović posegnuo za marketinškim trikom?

Odgovor će uslijediti idućih dana.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.