Zlatan Ibrahimović mogao bi uskoro sjesti na klupu, neizvjesna sudbina Stefana Piolija

Ponedjeljak, 11. prosinca 2023. 09:32 Napisao/la  SC

PSG (7), Newcastle (5) i Milan (5) igraju za preostala dva mjesta (Liga prvaka, Europska liga) u Europi.

Zlatan Ibrahimović mogao bi uskoro sjesti na klupu, neizvjesna sudbina Stefana Piolija

La Repubblica je objavila zanimljivu spekulaciju!

Na portalu talijanskih novina osvanula je vijest da bi Zlatan Ibrahimović mogao zamijeniti Stefana Piolija na klupi Milana!

Milanova je momčad u padu, sve se glasnije spominje da bi Pioli mogao postati bivši ako izgubi od Newastlea u Ligi prvaka.

Drugim riječima, Pioli ostaje na klupi samo ako Milan ostane u Europi.

U tzv. skupini smrti uoči zadnjih utakmica Borussia Dotmund (10) osigurala je plasman u završnicu, PSG (7), Newcastle (5) i Milan (5) igraju za preostala dva mjesta (Liga prvaka, Europska liga) u Europi.

U zadnjem kolu igraju Borussia Dortmund - PSG i Newcastle - Milan.

Ako Pioli postane bivši, Ibrahimović bi mogao sjesti na klupu u tandemu s Ignazijom Abateom.

Abate trenutačno vodi mladu momčad Milana, Ibrahimović bi postao pojačanje stručnom stožeru, karizmatični Šveđanin uživa veliki autoritet u svlačionici.

Budući da je Ibrahimović više puta istaknuo da ne želi postat trener, njegovi pregovori s vlasnikom Gerryjem Cardinaleom očito u smjeru da uskoro preuzme veću odgovornost za kvalitetu u svlačionici nego za sadržaj igre na terenu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.