Zlatan Ibrahimović: Trebam li nastaviti igrati? Mislim da trebam, ali moram pronaći ravnotežu!

Petak, 02. lipnja 2023. 13:49 Napisao/la  SC

Ako nema vedrine i stabilnosti u životu, postaješ bomba, a bombe eksplodiraju, kaže 41-godišnji nogometaš Milana

Zlaan Ibrahimović
Zlaan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović prošle sezone nije igrao za Milan, točnije, odigrao je samo četiri utakmice što ne znači da je odigrao zadnju utakmicu u karijeri:

- Nisam od onih koji odustaju! Ali mora postojati radost u onome što radite, ne mogu biti nemiran. Mislim da mogu još puno toga dati. Razmišljam li o kraju karijere? Ne mislim tako. Trebam li nastaviti igrati? Mislim da trebam. Ali moram pronaći ravnotežu, jer ako nema vedrine i stabilnosti u životu, postaješ bomba, a bombe eksplodiraju, kazao je Ibrahimović o svojim planovima.

Tijekom prošle sezone nije se upio oporaviti nakon operacije koljena:

- Dobro sam! Puno sam radio, ne samo ove nego i prošle godine. Kada nešto radiš cijeli život, kad znaš što moraš, ali ne možeš to učiniti, onda ne možeš biti miran sam sa sobom. Nisam našao ravnotežu. U jednom trenutku sve ide punom parom i onda: bum! Ništa! Ova misao mi se stalno vrti po glavi. Ali glava mi je prejaka, osjećam se kao Superman svaki put kad se vratim, ali moram pronaći ravnotežu, rekao je 41-godišnji Ibrahimović.

Iza Milana je sezona za brzi zaborav:

- Prošle sezone igrali za četiri trofeja i na kraju završili s nulom. Ne govorimo o potpunom neuspjehu, ali nije išlo kako sam želio. Radiš jedanaest mjeseci da postigneš nešto posebno, na kraju želiš nagradu. Nagrada je trofej, a ne plaća, poručio je Ibrahimović.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.