ZDENEK ZEMAN Ako se promjeni pravilo sa zamjenama, prvenstvo će postati neregularno

Srijeda, 13. svibnja 2020. 09:11 Napisao/la  SC
Zdenek Zeman
Zdenek Zeman

Zdenek Zeman smatra da će promjena pravila promijeniti odnose u nastavku sezone, FIFA je zbog ubrzanog ritma i slabije fizičke sprem do kraja sezone dozvolila pet umjesto tri zamjene:

- Zbog toga će prvenstvo postati neregularno. Ako 20 kola igrate prema jednim pravilima, ne možete pravilo promijeniti tek tako nakon pola prvenstva. Takva promjena favorizira velike klubove koji imaju velike rostere, klubove koji su do sada bili prisiljeni svoje zvijezde slati na tribine, smatra Zeman.

Legendarni češki trener najveći dio karijere proveo je u talijanskom nogometu, svojedobno je slovio ponajboljim trenerom Serie A.

- Nogomet je spektakl za gledatelje, nema smisla igrati bez publike. Nedostaje mi nogomet, gledat ću utakmce ako se sezona nastavi iako se iskreno nadam da se neće nastaviti. Shvaćam da klubovi inzistiraju da se sezona nastavi, treba im novac, ali previše je umrlih, naglašava Zeman.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.