Andrea Onane i Marcelo Brozović sukobili se na treningu Intera

Utorak, 18. travnja 2023. 21:15 Napisao/la  SC

Iako je Brozović prvo bio iznenađen Onaninim potezom, vrlo brzo se pribrao i krenuo u obračun, no tučnjavu su spriječili suigrači Danilo d' Ambrosio i Romelu Lukaku 

Andrea Onane i Marcelo Brozović sukobili se na treningu Intera

Hrvatski nogometaš Marcelo Brozović i vratar Andrea Onane fizički su se sukobili na zadnjem treningu uoči uzvrata četvrtfinala Lige prvaka koji Inter igra na San Siru protiv Benfice.

Talijani su pobjedom od 2:0 u Portugalu napravili veliki korak ka polufinalu, no nervoze očito ipak ima.

Onana se zaletio u hrvatskog igrača, a zatim ga je odgurnuo.

Brozović je najprije bio iznenađen potezom suigrača, a onda je krenuo u obračun.

Ipak suigrači su spriječili tučnjavu, nakon što je prvo reagirao Danilo d'Ambrosio, koji je smirio Onanu, dok je Romelu Lukaku smirio Brozovića.

Kamerunskom vrataru Onani sukobi nisu strani, u dvoboju s Portom sukobio se s Edinom Džekom, a tijekom SP-a u Kataru napustio je reprezentaciju i kamp kada je doznao da ga je izbornik ostavio na klupi.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.