Upitan ostanak Perišića i Brozovića u milanskom Interu, otvoreni pregovori za novog trenera

Srijeda, 10. svibnja 2017. 14:04 Napisao/la  SC

Interove želje na klupi su Antonio Conte, Diego Simeone i Luciano Spalletti

Stefano Pioli na klupo je Intera u posljednjih sedam utakmica osvojio samo dva boda te je uprava kluba odlučila raskinuti suradnju s njim. Momčad će do kraja sezone voditi Stefano Vecchi, no Inter na pameti ima tri dugoročnija rješenja za klub.

To su Antonio Conte, Diego Simeone i Luciano Spalletti. Contea koji je s Chelseajem vrlo blizu osvajanja naslova prvaka, Inter je navodno već kontaktirao i obećao mu bogat ugovor i slobodu i vođenju sportskog sektora.

Drugo ime je Diego Simeone za kojeg se ne zna hoće li ostati u Atletico Madridu, a i često se u zadnje vrijeme povezivao sa PSG-om. Posljednji je ostao Luciano Spalletti koji nije prvi izbor kluba, ali je vjerojatno najdostupniji jer se o njegovom odlasku iz Rome piše već mjesecima.

No, čini se kako Pioli nije jedini koji bi mogao napustiti klub zbog loših rezultata, a prvo ime na listi igrača koji nisu zadovoljili je Marcelo Brozović. Osim njega, Inter bi se mogao riješiti i Nagatoma, Santona, Biabianya, Carriza i Stainburya.

Perišićeva pozicija u klubu nije definirana, ali ponuda za hrvatskog reprezentativca ne nedostaje i njegov bi transfer zasigurno obogatio klupsku blagajnu. Sigurnu budućnost u klubu imaju Handanović, Medel, Ansaldi, Joao Mario, Gagliardini, Icardi, Candreva i mladi Pinamonti.

Kondogbia je prije dvije sezone stigao u Inter iz Monaca, ali nije se uspio nametnuti i pokazati se u najboljem svjetlu pa bi ga klub mogao iskoristiti u zamjeni za igrača koji u PSG-u grije klupu Grzegorza Krychowiaka.

Novi kineski vlasnici Suning doveli su iz Rome sportskog direktora Waltera Sabatinija koji bi trebao biti zadužen za sportsku politiku kluba.

Tablice omogućuje Sofascore