MINO RAIOLA OŽIVIO Ugledna talijanska novina plasirala lažnu vijest o smrti Mina Raiole

Četvrtak, 28. travnja 2022. 15:59 Napisao/la  SC

Užasnut sam telefonskim pozivima kvazi-novinara koji spekuliraju o životu čovjeka koji se bori da preživi, izjavio je liječnik Alberto Zangrillo

Mino Raiola
Mino Raiola

 Mino Raiola je oživio!

Tako bi se mogla nazvati vijest koja je demantirala morbidnu objavu talijanskih medija da je preminuo jedan od najpoznatijih nogometnih menadžera na svijetu.

Vijest je objavila ugledna Gazetta dello Sport, na isti se izvor pozivaju sve svjetske agencije.

Nakon što je objavljena vijest o smrti, Raiolin prvi suradnik Jose Fortes Rodriguez objavio da je slavni agent u lošem stanju, ali nije mrtav.

- Užasnut sam telefonskim pozivima kvazi-novinara koji spekuliraju o životu čovjeka koji se bori da preživi, izjavio je liječnik Alberto Zangrillo iz milanske bolnice San Raffaele.

Inače, Raiola je u siječnju prvi put hospitaliziran u istoj milanskoj bolnici, brzo je pušten kući uz obrazloženje da se radilo o rutinskim pregledima, ali su utjecajni svjetski mediji već tada počeli spekulirati da je dijagnoza jako loša.

Raiola je jedan od najutjecajnijih svjetskih menadžera, između ostalih njegovi su bili Zlatan Ibrahimović, Erling Haaland, Matthijs de Ligt, Gianluigi Donnarumma, Paul Pogba...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.