Učenik umjesto učitelja, Ivan Jurić preuzima Genou nakon Gian Piera Gasperinija

Četvrtak, 26. svibnja 2016. 13:29 Napisao  I. V.

Iako ispada da je učenik izmaknuo klupu Geone učitelju, Gasperini i Jurić  u vrlo su korektnim odnosima

Gian Piero Gasperini odlazi, Ivan Jurić dolazi! Samo još formalnosti dijele Ivana Jurića od klupe Genoe, Crotone je prošlost.

Zapravo, Crotone  je postao Jurićeva prošlost odmah nakon što je hrvatski stručnjak senzacionalno uveo klub u Seriju A. Već tada su talijanski mediji počeli spominjati Jurića kao Gasperinijeva nasljednika na klupi Geone.

Zanimljiv je trenerski posao! Jurić je najviše naučio kao Gasperinijev pomoćnik u Interu i Palermu,  veza traje od kada je Gasperini bio Jurićev trener u Genoi. 

Iako ispada da je učenik izmaknuo klupu Geone učitelju, Gasperini i Jurić  u vrlo su korektnim odnosima. Upravo je Gasperini  u srijedu izjavio da je Jurić novi trener Genoe!

Genoa i Gasperini pri kraju su dogovora oko sporazumnog raskida ugovora, Genoa i Crotone postignuli su dogovor oko Jurićeva angažmana.

Naime, Jurić je ugovorno vezan za Crotone još godinu dana i da je novi prvoligaš zapeo, hrvatski trener ne bi smio nigdje raditi osim u Crotoneu.

Budući da je Jurić izjavio da u Crotoneu više ne raditi ni pod kakvim uvjetima,  klub nije imao puno izbora.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.