Wanda tvrdi da nije bila u tajnoj vezi s Marcelom Brozovićem

Četvrtak, 28. travnja 2022. 11:35 Napisao/la  SC

Nakon tog članka u kojem su izrečene brojne neistine, Mauro je bio primoran otići iz Intera. U Interu su mu rekli da bi trebao promijeniti agenta, kaže Wanda

Wanda tvrdi da nije bila u tajnoj vezi s Marcelom Brozovićem

 Wanda Nara nalazi se u Milanu gdje je počeo sudski postupak temeljem tužbe za klevetu protiv novinara Fabrizija Corone, koji je 2019. godine objavio da je supruga Maura Icardija u tajnoj vezi s Marcelom Brozovićem.

Wanda je odmah podigla optužnicu protiv Corone, na početku suđenja Wanda je imala ulogu svjedoka.

- Nakon tog članka u kojem su izrečene brojne neistine, Mauro je bio primoran otići iz Intera. U Interu su mu rekli da bi trebao promijeniti agenta, rekla je Wanda u Gazzetta dello Sport.

Inače, Wanda službeno zastupa Icardija u pregovorima s klubovima.

- Tvrde da nisam Maurov agent, ali ja sam jedina osoba koja potpisuje papire u proteklih šest godina. Mi smo porodica, sve ostaje u našem domu. Istina je da se u poslu pojave drugi agenti, ali većinom predstavljaju drugu stranu. U našem slučaju ja sam ta koja vodi brigu o ekonomskim interesima, kaže gospođa Icardi.

Što se tiče tužbe, Wanda tvrdi da lažna objava temeljito promijenila živote njezine porodice.

- Petero djece mi je išlo školu u Milanu u tim trenucima, a zatim su počeli problemi s klubom i navijačima. Mi smo tradicionalna porodica, to nam je donijelo ogromne probleme. Nikom nije jasno odakle im ta lažna priča. Nisam nikad imala broj telefona Marcela Brozovića. S njim se uopće nismo družili, tvrdi Wanda.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.