Antonio Conte: Brozović na ovoj poziciji može postati jedan od najboljih na svijetu

Utorak, 27. kolovoza 2019. 10:14 Napisao/la  SC

Mislim da je sada jasno zašto smo inzistirali na dovođenju Romelua Lukakua, zašto smo platili 65 mil. eura za njega, kazao je trener Intera

Marcelo Brozović (Inter)
Marcelo Brozović (Inter)

Marcelo Brozović odigrao je vrhunsku utakmicu za Inter u prvom kolu  sezone.

Hrvatski reprezentativac postigao je prvi pogodak protiv Leccea (4:0), dominirao je u posjedu lopte cijelu utakmicu, inače fantastičnim fizičkim predispozicijama dodao je mirnoću, preciznost, osjećaj za tajming...

- Brozović u ovoj ulozi može postati jedan od najboljih na svijetu, kratko je prokomentirao njegovu igru Antonio Conte.

- Zabio sam, ali uopće me ne zanimaju golovi. Bitno mi je da mi pobjeđujemo i da je dobra atmosfera u momčadi. Igrali smo sjajno, napadački, zaslužili smo tri boda. Hvala i našim sjajnim navijačima. Čak sedam ili osam godina nije bilo toliko navijača na San Siru, kazao je Brozović.

Inter je pred 65.000 gledatelja sezonu počeo impresivno, Romelu Lukaku predstavio se pogotkom.

- Mislim da je sada jasno zašto smo inzistirali na njegovu dovođenju, zašto smo platili 65 mil. eura za njega. Nemojte zaboraviti da smo ostali bez trojice ključnih igrača iz prošle sezone, Perišića, Nainggolana i Icardija. Prema tome, na tržištu nismo radili ništa drugo osim što smo pronašli njihove zamjene, kazao je Conte.

Trener Intera jasno je otpisao Icardija, Napoli navodno ima rok do utorka odlučiti želi li kupiti bivšega kapetana Intera.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.