Transfer Nikole Vlašića uvršten u TOP-5 najvećih iznenađenja

Petak, 02. rujna 2022. 15:01 Napisao/la  SC
Nikola Vlašić
Nikola Vlašić

Transfer Nikole Vlašića uvršten je u TOP-5 najvećih iznenađenja u Serie A s obzirom na odnose kvalitete igrača i momčadi.

Vlašić je došao na posudbu iz West Hama, već u prvim utakmicama pokazao je da će biti pojačanje za momčad Ivana Jurića, postigao je dva pogotka i najavio formu zbog koje će Zlatko Dalić imati manje briga oko rostera reprezentacije.

Četiri preostala transfera su:

Cesc Fabregas/Como: Španjolac se pridružio momčadi u Serie B kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Monacom, igrač koji je postao eruopski i svjetski prvak došao je na nagovor Thierryja Henryja, manjinskog dioničara kluba.

Samuel Umtiti/Lecce: branič Barcelone pridružio se novom prvoligašu što je sigurno najveće iznenađenje ove sezone. Aktualni svjetski prvak rasplakao se kada  ga je nekoliko tisuća navijača Leccea dočekalo u Italiji.

Tanguy Ndombele/Napoli: francuski reprezentativac postao je jedan od najskupljih igrača u Premierligi prije tri godine, kada je u Tottenham došao za 60 mil. eura iz Lyona. Napoli je platio samo 500.000 eura za njegovu posudbu, ugovor može otkupiti za 30 mil. eura.

Luka Jović/Fiorentina: srpski reprezentativac došao je kao slobodan igrač iz Real Madrida, doveden je kao zamjena za Dušana Vlahovića, koji je u siječnju otišao u Juventus. Real Madrid platio je Eintrachtu čak 63 mil. eura za igrača, koji je postigao samo tri pogotka u 51 nastupa za madridski klub. Fiorentina i Real Madrid dijele ravnomjerno odštetu od njegova budućeg transfera.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.