FRANCESCO TOTTI

Dirljivo oproštajno pismo ocu

Srijeda, 14. listopada 2020. 17:24 Napisao/la  SC

Oprosti za svaki dan kada nisam rekao da te volim!

Francesco Totti
Francesco Totti

Francesco Totti napisao je dirljivo oproštajno pismo posvećeno ocu Enzu, koji je prije dva dana preminuo uslijed komplikacija izazvanih bolešću COVID-19.

„Zdravo tata, upravo sam proveo najgorih deset dana u svom životu znajući da si tamo sam u borbi protiv zla, da ne vidiš, ne razgovaraš, da ne možeš zagrliti, zadržati. Učinio bih sve da budem blizu tebe.

Moj će život sada biti drugačiji, odrastao sam s važnim vrijednosima i zato ti želim zahvaliti na svemu što si učinio za mene, zato što si me učinio snažnim i hrabrim čovjekom.

Uvijek ću te voljeti, tata moj.

Volio bih da mogu čuti tvoj glas, nedostaje mi tvoj osmijeh, tvoje oči, nedostaje mi da te vidim na kauču dok gledaš TV.

Moram ti se ispričati i još jednom zahvaliti.

Žao mi je zbog svih dana u kojima te nisam razumio, zbog svih vremena kada ti nisam rekao da te volim, žao mi je jer više neće biti tvojih zagrljaja, žao mi je zbog riječi koje nisam rekao, zbog pogrešaka koje sam počinio.

Hvala ti jer si mi bio otac i nikad to nećeš prestati biti.

Bez tebe nikad ne bih uspio, čak i ako više nisi uz nas, tvoj osmijeh nikad neće biti zaboravljen.

Imao si toliko prijatelja koji su te voljeli, jer si imao nešto drugačije. Uvijek si bio tu, uvijek dostupan, bio si moj ponos (nadam se da sam i ja bio tvoj ponos).

Danas sam više nego ikad shvatio koliko si mi bio važan u životu, čuvat ću ove dragocjene uspomene.

Zbogom tata, zbogom šerife. Sretan put!“, napisao je Totti na instagramu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.