MILANSKA POSLA

Bakayoko opsovao Gattusa

Utorak, 07. svibnja 2019. 09:36 Napisao/la  SC

Trener i igrač svađali se na klupi

Bakayoko
Bakayoko

Tiemoue Bakayoko i Gennaro Gattuso u središtu su pozornosti nakon pobjede Milana protiv Bologone u ponedjeljak.

Nisu postali zanimljivi zbog igre Milana, jer ona nije previše zanimljiva ni navijačima kluba.

Obojica su u središtu pozornosti nakon što je Bakayoko opsovao Gattusa dok su raspravljali na klupi oko ulaska u igru.

Bakayoko je pred televizijskim kamerama poslao trenera Milana u onu stvar, navodno mu je Gattuso prigovorio da se sporo priprema za ulazak u igru.

Naime, Lucas Biglia morao je izaći već u 26. minuti, Gattuso je očito prvo naumio da će ga zamijeniti Bakayoko, ali se nakon svađe odlučio da uđe Jose Mauri.

Bakayoko je završio na klupi jer je u srijedu zakasnio na trening, negativne vibracije osjetile se u ponedjeljak tijekom utakmice.

- Riješili smo nesporazume nakon što se ispričao momčadi. Time se sve vratilo u normalu. Postoje pravila koja svi moraju poštivati, toga svi moramo biti svjesni, rekao je Gattuso.

Bakayoko je u Milan došao na posudbu iz Chelsea, prometnuo se u standardnog prvotimca i Milan namjerava otkupiti njegov ugovor za 35 mil. eura.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.