The Special One lovi rekord, Jose Mourinho nikad nije doživio domaći poraz u Serie A!

Četvrtak, 09. rujna 2021. 13:06 Napisao/la  SC

Od 2002. do 2011. godine Jose Mourinho je sa četirima različitim momčadima (Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid) nanizao 150 domaćih utakmica bez poraza

Jose Mourinho
Jose Mourinho

Jose Mourinho nikada u karijeri nije izgubio domaću utakmicu u Serie A!

The Special One se nakon deset godina vratio u Italiju potpisavši trogodišnji ugovor s Rimljanima i samo je nastavio tamo gdje je stao kao trener Intera, s kojim je osvojio dva Scudetta i naslov prvaka Europe.

Rimljani su na otvaranju sezone pobijedili Fiorentinu 3:1, čime je Mourinho svoj domaći niz neporaženosti u Serie A produžio na 49 utakmica.

Talijanski rekorder je sadašnji trener Juventusa, Massimiliano Allegri je s Juventusom u prethodnom mandatu odradio 41 domaću utakmicu bez poraza.

Mourinho ga sada može prestići budući da mu raspored itekako ide na ruku jer su mu tri naredna domaća suparnika Sassuolo (12. rujna), Udinese (23. rujna) i Empoli (3. listopada).

Mourinho već ima jedan blistav domaći niz, on je prvi trener koji je uspio odigrati 150 domaćih utakmica bez poraza sa četiri različita kluba.

Od 2002. do 2011. godine The Special One nije doživio domaći poraz vodeći Porto, Chelsea, Inter i Real Madrid.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.