TEK SE ZAGRIJAVAM! Zlatan Ibrahimović prvi put navijestio da ostaje u Milanu

Subota, 25. srpnja 2020. 16:21 Napisao/la  SC
Ovako je smirio Hateboera ...
Ovako je smirio Hateboera ...

Zlatan Ibrahimović prvi put je naslutio da bi iduće sezone mogao ostati u Milanu.

Nakon što je trener Milana ostao Stefano Pioli, između ostalih pod njegovim pritiskom, Ibrahimović je na Twitteru objavio znakovito: Tek se zagrijavam!

To je u prvom redu reakcija na komentare njegovih poteza tijekom utakmice protiv Atalante: prvo je tijekom prekida za vrat uhvatio agresivnog Hateboera koji se brzo smirio, a onda je Zapatu rukama osujetio da utrči u kazneni prostor dok je Malinovsky izvodio kazneni udarac.

Budući da su oba poteza kod suca prošla nekažnjeno, zaredali su komentari o njegovu zaštićenom statusu na kraju karijere.

U kratkom video zapisu Ibrahimović je prkosno progovorio u svom stilu:

- Znači, vi mislite da sam završio, da će moja karijera uskoro biti gotova? Ne poznajete me! Cijeli život sam se morao boriti. Nitko nije vjerovao u mene, pa sam morao vjerovati u sebe. Neki su me htjeli slomiti, ali samo su me ojačali. Drugi su me htjeli iskoristiti, samo su me učinili pametnijim. I sad mislite da sam gotov? Svima vama modu reći samo ovo: Nisam poput tebe, jer ja nisam ti!, poručio je Ibrahimović.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.