Talijanski političar: Balotellijev smisao za humor jednak je njegovom obrazovanju!

Ponedjeljak, 09. ožujka 2015. 14:21 Napisao/la  SC

Talijanski političar Matteo Salvini kritizirao Muntarija


Milan igra loše, naviači su frustrirani! U subotu je odrigrao neodlučeno San Siru protiv Verone (2:2), gosti su poveli nakon kaznenog udarca koji je skrivio Sulley Muntari. Nakon utakmice Muntanarijevu igru na sebi svojstven način kritizirao je talijanski političar Matteo Salvini, inače lider stranke Lega Nord koja se protivi imigraciji:

- Imigranti koji dobro obavljaju posao su dobrodošli u Italiji. Dakle, Muntari se može slobodno vratiti kući, napisao je Salvini na Facebooku.

Reagirao je, tko drugi nego napadač Liverpoola Mario Balotelli, bivši Muntarijev suigrač u Milanu.

- Ovaj čovjek je ozbiljan kad to kaže? On je političar? Ako je tako, onda je i glas za mene bolja opcija, kazao je Balotelli.

Salvini nije ostao dužan:

- Balotellijev smisao za humor je jednak njegovom obrazovanju. On je ljut jer sam kritizirao njegovog prijatelja Muntarija? Uz sve milijune koje zarađuje, ovaj gospodin treba razumjeti ironiju i kritiku navijača, napisao je Salvini.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.