Vlasnici Intera odbili prodati klub BC Partnersu za 750 milijuna eura

Petak, 05. veljače 2021. 13:34 Napisao/la  SC
Vlasnici Intera odbili prodati klub  BC Partnersu za 750 milijuna eura

Prema napisima u talijanskim medijima Suning, vlasnik Intera, odio je ponudu BC Partnersa da za 750 milijuna eura proda većinski udio u milanskom klubu.

La Gazzetta dello Sport, Il Corriere dello Sport i Tuttosport navode da je britanski fond ponudio 750 milijuna eura za većinski udio u klubu, ali je Suning navodno tražio iznos blizu milijarde eura.

Prema navodima Tuttosporta BC Partners su također ponudili 200 milijuna eura za pokrivanje kratkoročnih dugovanja, što se nekako preklapa s napisima u Financial Timesu, koji tvrde da Suning užurbano prikuplja najmanje 200 milijuna dolara za hitne slučajeve.

BC Partners su do sada imali pravo ekskluzivnosti za kupnju Intera, ali to je završilo u siječnju pa Suning može saslušati ponude i drugih zainteresiranih kupaca, a na popisu ih ima podosta, koji čekaju početak razgovora.

Prema medijskim napisima obitelj Zhang bila bi otvorena samo za prodaju manjinskog udjela u klubu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.