Stefano Pioli ne želi govoriti o Ralfu Rangnicku zbog kojega će dobiti otkaz

Petak, 17. srpnja 2020. 15:21 Napisao/la  SC
Stefano Pioli prepoznao Rebićev talent
Stefano Pioli prepoznao Rebićev talent

Kako se sezona primiče kraju Milan igra sve bolje, sve više do izražaja dolazi trener Stefano Pioli, koji će unatoč dobrim rezultatima na kraju sezone morati otići jer dolazi Ralf Rangnick.

- Previše se govori o budućnosti, važnije je živjeti u sadašnjosti. U suboti igramo protiv Bologne, koja je u dobrom stanju i moramo dati sve od sebe da ih pobijedimo, Siniša Mihajlović izveo je remek-djelo s tom momčadi. Uživam u ovom Milanu, u ovom izuzetnom sastavu. Sljedeći su dani biti vrlo važni i nemamo vremena gubiti vrijeme ni na što drugo. Želimo osvojiti što više bodova, na kraju ćemo vidjeti gdje se nalazimo, poručio je Pioli.

Stefano Pioli postao je trener Milana u listopadu prošle godine nakon što je Marco Giampaolo dobio otkaz.

Zatekao je momčad na 13. mjestu, nakon 33. kola Milan se nalazi na 7. mjestu s istim brojem bodova (53) kao Napoli na 6. mjestu, zadnjem mjestu koje vodi u Europu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.