Stefano Pioli: Kessie je neprocjenjiv, nadam se da ćemo Zlatana čim prije vratiti u formu

Nedjelja, 10. siječnja 2021. 09:28 Napisao/la  SC
Stefano Pioli
Stefano Pioli

Stefano Pioli, trener Milana, nije bio nimalo iznenađen što je njegova momčad vratila pobjedama, iako je nakon dvoboja s Torinom priznao da mu ozljede i bolesti i dalje pričinjavaju velik problem.

- Uopće nisam iznenađen kako smo odigrali. Znao sam da će ovako odgovoriti. Prvo poluvrijeme je bilo izvrsno, pogotovo u pogledu kvalitete, u drugom dijelu su nas malo pritisnuli, ali smo izdržali.

U utakmici protiv Torina Kessie se pokazao kao jedan od igrača bez kojih Milan jednostavno ne može.

- Franck je cjelovit igrač, daje nam energiju i kvalitetu, štiti obranu i otvara nas prema naprijed. Uvijek ima taj pozitivan mentalitet, prvi je koji pomaže suigraču, prvi je koji suigrača smiruje. Ovo je mlada momčad koja treba savjet i ohrabrenje. Kessie je u tom smislu neprocjenjiv, nastavio je Pioli.

Utakmica protiv Torina donijela je još jednu dobru vijest, vratio se Zlatan Ibrahimović.

- Znali smo da će biti spreman za manji dio utakmice. Ozljeda je sada iza njega, u srijedu ćemo vidjeti što će biti u Kupu. Zlatan je jedinstven, nadamo se da ćemo ga čim prije vratiti u punu formu, zaključio je Pioli.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.