Spalletti: Čitam da se Perišić navodno ljutio na mene, neki pokušavaju stvoriti probleme

Nedjelja, 03. veljače 2019. 12:28 Napisao/la  SC
Spalletti i Perišić
Spalletti i Perišić

 

Trener Intera Luciano Spalletti ima problema sa statusom Ivana Perišića nakon što je hrvatskom reprezentativcu propao transfer u Arsenal.

Perišić je najavio odlazak nakon što je u Arsenalu dogovorio duplo veću (cca. 7 mil. eura godišnje) plaću nego u Interu, ali se klubovi nisu mogli dogovoriti oko odštete.

Atmosfera oko Perišića nije dobra budući da hrvatski napadač stalno nekud odlazi:

- Čitam da se Perišić navodno ljutio na mene, ali ja sam taj koji mu je nastavio davati minutažu unatoč tomu što neki govore. Vidim u ovoj situaciji da neki ljudi pokušavaju stvoriti probleme. Rekao sam da mislim da nije bilo mudro reći javno da Perišić želi otići, ali to nije bilo usmjerno protiv Marotte, jer on je samo iskreno komentirao situaciju koja je već procurila u medije. Perišića su privukle određene brojke,  mi razumijemo njegovu reakciju. Prjelazni rok je završio i moramo se pokrenuti. Uvjeren sam da će Ivan svoju kvalitetu staviti na raspolaganje Interu. Dao bih savjet navijačima da se drže skupa i da štite ekipu. Shvaćam da je Perišić bio uključen u situaciju koja ih je mogla iritirati, ali on je naš igrač i moramo zajedno ostvariti rezultate. U suprotnom riskiramo da nas oslabe, a vjerujte, puno njih to želi napraviti, rekao je Spaletti.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.