SLUČAJ BROZOVIĆ Javier Zanetti: Najvažnije od svega je da se ovaj klub mora poštivati

Ponedjeljak, 19. rujna 2016. 22:56 Napisao/la  SC

Brozović je bio nezadovoljan, jer je zamijenjen na utakmici Europske lige i htio je napustiti stadion, kaže dopredsjednik Intera


Javier Zanetti, dopredsjednik Intera, otkrio je razlog zbog kojega je trener Frank De Boer otpisao Marcela Brozovića uoči utakmice protiv Juventusa.

- Bio je nezadovoljan, jer je zamijenjen na utakmici Europske lige i htio je napustiti stadion. Zbog toga je izbačen iz kadra za utakmicu protiv Juventusa. Postoje jasna pravila. Najvažnije od svega je da se ovaj klub mora poštivati, a onda da moraš poštivati i svoje suigrače. Ako s nama želi nastaviti graditi ono na čemu trenutno radimo, naša će mu vrata uvijek biti otvorena. Ali sve ovisi o njemu, kaže Zanetti.

Prema neslužbenim informacijama, Brozović do daljnjega nije u trenerovim kombinacijama.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.