Sky Sport objavio fotku sporne situacije, vodstvo Serie A smatra je nevjerodostojnom

Ponedjeljak, 12. rujna 2022. 09:40 Napisao/la  SC
Sky Sport objavio intrigantnu fotku
Sky Sport objavio intrigantnu fotku

Poništeni pogodak Arkadiusza Milika u 95. minuti utakmice Juventus - Salernitana (2:2) glavna je nogometna tema u Italiji.

Sky Sport objavio je fotografiju televizijskog snimka, koja dovodi u pitanje procjenu VAR-a, sudac u VAR-sobi poništio je pogodak zbog aktivnog zaleđa Leonarda Bounccija.

Na fotki se vidi da pozicija Antonija Candreve drži u igri Bonuccija, točnije, Sky Sport je na temelju fotke izračunao da je Candreva bio udaljen 2,9 metra, a Bonucci 3,42 metra od linije.

Vodstvo Serie A navodi da je VAR-soba uzela u obzir Candrevinu poziciju, VAR pozicije igrača računa prema posebnom algoritmu koji uzima u obzir kutove kamere za razliku od Sky Sporta koji nema takve mogućnosti.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.