Siniša Mihajlović održao sastanak s igračima iz bolesničke postelje

Ponedjeljak, 04. travnja 2022. 00:07 Napisao/la  SC

 Siguran sam da ćete se boriti, a ja ću vas iz svoje bolničke sobe žustro podržavati i zajedno možemo uspjeti, rekao je Mihajlović igračima

Siniša Mihajlović održao sastanak s igračima iz bolesničke postelje

 Bologna u ponedjeljak igra protiv vodećega Milana!

Uoči utakmice Bologna je svojem youtubu kanalu objavila videosnimku dirljiva govora Siniše Mihajlovića, koji se iz bolnice obratio igračima prije utakmice.

- Fizički neću biti s vama, ali psihički sam uvijek tu uz vas. Moja soba je opremljena za sve utakmice. U stalnom sam kontaktu sa stručnim štabom. Siguran sam da ćete se boriti, a ja ću vas iz svoje bolničke sobe žustro podržavati i zajedno možemo uspjeti. Ovu bolest smo već jednom pobijedili, tako da ne sumnjam da to možemo ponoviti. Život nije ravna crta, ima zaokreta, uspona i padova, čak i iznenadnih rupa u koje padneš, ali moraš ustati i nastaviti. Postoje dva puta kojima možete ići. Jedan je destruktivan, kada se žalite i izgubite vjeru. Drugi je konstruktivan, kada gledate pozitivnu stranu stvari. Držite se toga! Ovo je privremeno stanje, pobijedit ću bolest. Vjerujem u doktore, treba mi entuzijazam, a ne zabrinuta lica. Znam da ću pobijediti. Moramo biti zajedno. Ako šta trebate, stojim vam na raspolaganju. Znam da je teška situacija s rezultatima i igrom, ali prebrodit ćemo i to. Milan će imati podršku 60.000 navijača, ali i njima neće biti lako protiv nas, rekao je između ostalog Mihajlović.

Siniša Mihajlović hospitaliziran je prije nekoliko dana, kada je ustanovljeno da mu se vratila leukemija nakon što je već prošao jednu turu kemoterapije i presađivanja koštane srži.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.