Siniša Mihajlović pred otkazom, Gennaro Gattuso kandidat za trenera Bologne

Srijeda, 16. ožujka 2022. 19:05 Napisao/la  SC
Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlović

 Siniša Mihajlović pred otkazom je u Bologni, Gennaro Gattuso spominje se kao novi trener.

Talijanski mediji spekuliraju da su odnosi između Mihajlovića i predsjednika Joeyja Saputa toliko zategnuti da je samo pitanje dana kada će Srbin hrvatskog porijekla biti smijenjen.

Saputo je već navodno odabrao Gattusa, koji će novi trener postati najkasnije početkom iduće sezone.

Poznavajući njegov prkosni karakter, moguće da je Mihajlović ode ranije.

Siniša Mihajlović trener Bologne postao je 2019. godine, tijekom mandata prošao je kroz teško razdoblje u životu, dok se borio se s opakom bolešću nije radio samo dok je bio hospitaliziran tijekom kemoterapije i kada je presadio koštanu srž.

Zbog odnosa prema klubu postao je počasni građanin Bologne, međutim odnosi s predsjednikom Saputom sve su gori.

Gattuso je bez posla nakon što je raskinuo ugovor s Fiorentinom nakon sam dva tjedna zbog toga što klub nije htio dovesti igrače koje zastupa Jorge Mendes, poznati menadžer vodi brigu o Gattusovoj karijeri.

- Mendes je moj prijatelj. Ima veliko iskustvo i daje mi savjete u karijeri. Uvijek poštujem uloge u klubu, strategija transfera ne ovisi o trenerima, već o direktorima. Ambiciozan sam trener, želim jake i funkcionalne igrače u momčadi bez obzira na to tko je njihov agent, kazao je tada Gattuso.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.