MIHAJLOVIĆ POSTAO BIVŠI

Bologna smijenila bolesnog trenera

Utorak, 06. rujna 2022. 18:19 Napisao/la  SC

Ova odluka je nažalost postala neizbježna

Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlović

Siniša Mihajlović postao je bivši trener Bologne.

Bologna nakon pet kola nema pobjede, ostvarila je tri remija, a posao svakoga trenera ovisi od rezultata, pa i posao trenera koji je u Bologni postao počasni građanin zbog privrženog odnosa prema klubu tijekom borbe protiv leukemije.

- Ova odluka je nažalost postala neizbježna, unatoč snažnoj vezi i ljubavi prema klubu i cijelom gradu u ove emotivne i dramatične tri i pol godine. Zahvaljujemo Siniši i njegovom stožeru što su svojim radom u izvanrednim i delikatnim okolnostima na čisto ljudskoj razini iskazali iznimnu predanost i profesionalizam, stoji u klupskom priopćenju.

Mihajlović je trener postao u siječnju 2019. godine, u srpnju iste dijagnosticirana je leukemija zbog koje dvaput povrgnut kemoterapiji.

Tijekom boravaka u bolnici Mihajlović je bio u stalnom kontaktu sa svojim stožerom i momčadi putem videolinka.

- To je bila najteža odluka koju sam donio otkad sam predsjednik Bologne. Tijekom zadnjih godina doživjeli smo prekrasne i bolne trenutke sa Sinišom, koji su učvrstili naš odnos koji nije bio samo profesionalan, već prije svega ljudski. Iako Siniša Mihajlović od danas više nije trener Bologne, ovaj klub i svi ljudi u njemu uvijek će biti uz njega do potpunog oporavka i do kraja karijere, rekao je predsjednik Joey Saputo.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.