SINIŠA MIHAJLOVIĆ Ne volim ostati dužan, želio sam dovršiti posao u Bologni

Petak, 22. svibnja 2020. 18:44 Napisao/la  SC
Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlović

Siniša Mihajlović objasnio je zašto se vratio u Bolognu gdje je u sezoni 2008/09 počeo trenersku karijeru i dobio otkaz dok se klub borio za ostanak:

- Najveće zadovoljstvo koje sam do sada doživio s Bolognom je da sam je uspio održati u vrhu (10. mjesto, op. a.). U onakvoj situaciji ni najveći optimisti nikada ne bi pomislili da možemo završiti sezonu kao što smo je završili. Bologna je prvi klub u kojemu sam bio trener i nisam to zaboravio. Bologna je bila prvi klub Serije A koji je vjerovao u momka koji je upravo prestao igrati. To je nešto što nisam zaboravio, to je također razlog zbog kojega sam vratio. Ne volim ostati dužan, želio sam dovršiti posao koji sam započeo. Uvijek sam gajio lijepe osjećaje za grad i njegove ljude. Kada su me zvali prošle sezone, nisam ni sekunde razmišljao. Htio sam se vratiti, kazao je Mihajlović.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.