Siniša Mihajlović: Mourinho mi je oduvijek bio blizak, čak i tijekom bolesti

Utorak, 30. studenog 2021. 16:35 Napisao/la  SC
Siniša Mihajlović
Siniša Mihajlović

U srijedu igraju Bologna i Roma, uoči utakmice trener Bologne Siniša Mihajlović govorio je o Joseu Mourinho:

- On je sjajan trener i sjajna osoba! Čestitao mi je kada sam postao djed, rekao mi je da jedva čeka da mu se to dogodi, a ja sam odgovorio da uvijek ima vremena. Jako sam sretan što ću ga vidjeti. Uvijek mi se sviđao, samo smo se na početku svađali. Jednom je rekao nešto protiv mene, a ja sam odgovorio da ne mogu razgovarati s nekim tko nikada nije igrao nogomet na visokoj razini. Na kraju smo se razjasnili nesporazum i ostali prijatelji. Mourinho mi je oduvijek bio blizak, čak i tijekom moje bolesti što ne zaboravljam. Dolazimo iz država u kojima su lukavstvo i odanost glavne ljudske karakteristike, tako da postoji nešto zajedničko, rekao je Mihajlović.

Srpski trener hrvatskog porijekla prošao je kroz dva ciklusa kemoterapije, obavio je transplantaciju koštane srži tijekom borbe protiv i agresivnog oblika leukemije.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.