Simone Inzaghi otišao u Inter unatoč dogovoru s Lazijom

Petak, 28. svibnja 2021. 01:18 Napisao/la  SC

Jučer smo proveli sedam sati zajedno, postigli smo dogovor. Da mi je to rekao prethodne večeri, ne bih pripremao ugovor, kaže Lotito

Simone Inzaghi
Simone Inzaghi

Prometno je ove godine u Italiji na tržištu trenera, Simone Inzaghi novi je trener Intera!

Inzahgi bi uskoro trebao biti službeno predstavljen u Milanu, u Rimu ne kriju razočaranje takvim raspletom budući da je Inzaghi dogovorio detalje novog ugovora s Lazijom:

- Ugovor je bio spreman, potpisao sam ga. Trebao se samo sastati s tajnikom Calverijem i potpisati ugovor, ali nije se pojavio. Nazvao je, rekao mi je da je prespavao noć i da je odlučio otići. Jučer smo proveli sedam sati zajedno, postigli smo dogovor. Da mi je to rekao prethodne večeri, ne bih pripremao ugovor, rekao je razočarani predsjednik Lazija Claudio Lotito.

Predsjednik je toliko ogorčen da tijekom izjave ni jednom nije spomenuo Inzaghijevo ime.

Simone Inzaghi u Laziju je proveo 21 godinu kao igrač i trener, osvojio je kup, pretprošle sezone Lazio je igrao najbolji nogomet do stanke zbog pandemije koronavirusom.

Ove sezone nije bio tako uspješan, ali bi svejedno produljio ugovor da se nije pojavila ponuda Intera.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.