Sezona počinje utakmicom učenika i učitelja, Ivan Jurić želi da Torino igra kao Atalanta

Subota, 21. kolovoza 2021. 10:31 Napisao/la  SC

Zaista sam znatiželjan vidjeti moje igrače u utakmici protiv jedne od najboljih momčadi, kaže Jurić uoči utakmice Torina i Atalante

Ivan Jurić
Ivan Jurić

Sezona u Seriji A počinje utakmicom između učenika i učitelja, kao što talijanski novinari najavljuju svaku međusobnu utakmicu između Ivana Jurića i Gian Piera Gasperinija.

Nakon što je dvije sezone vodio Veronu, ove sezone Jurić je promijenio strategiju, hrvatski stručnjak preuzeo je momčad Torina, koji danas igra protiv Atalante.

Torino je odigrao jednu natjecateljsku utakmicu, u kupu protiv Cremonesea pobijedio na jedanaesterce, Jurić je bio razočaran s 0:0 nakon produžetaka.

- Još smo u tijeku slaganja momčadi, ne znamo ni svoje jake i slabe strane. Vidim veliku odlučnost i predanost u želji da promijenimo trendove posljednjih nekoliko godina, vidim i uspone i padove. Postoji želja za učenjem i aktivnijom igrom, kazao je Jurić.

Jurić je u pripremi utakmice protiv Atalante naglasio je da je momčad Giana Piera Gasperinija jedna od najobljih u Seriji A.

- Zaista sam znatiželjan vidjeti moje igrače u utakmici protiv jedne od najboljih momčadi. Želimo napadati i dominirati poput Atalante, na tom smo putu. Naš cilj je igrati dinamičan i europski nogomet. Utakmica će biti veliki izazov, vidjet ćemo gdje smo, u kojem smo trenutku i što možemo očekivati. Kad Gasperini nešto želi, vrlo dobro zna kakvi mu igrači trebaju,

Kapetan Belotti odlazi tijekom cijeloga mercata, talijanski reprezenetativac igrao je u kupu i ozlijedio gležanj:

- Bit će dobro nakon stanke zbog nastupa reprezentacije ako nastavi trenirati sa željom koju je pokazao, rekao je Jurić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.