Serie A: Juventus doživio poraz u Udinama, Lazio napokon pobijedio

Četvrtak, 23. srpnja 2020. 21:28 Napisao/la  SC
Nestorovski i Okaka
Nestorovski i Okaka

Lazio je napokon pobijedio!

Nakon serije loših rezultata, momčad koja je prije stanke zbog koronavirusa slovila kao izgledni kandidat za Scudetto zaredala je negativnim rezultatima tako da je pobjeda protiv Cagliarija ugodno iznenađenje.

S obzirom na to koliko je Lazio imao šansi, Cagliari je dobro prošao.

Marko Rog igrao je do 66. minute za Cagliari.

Snažni Fofana u 92. minuti prošao je na širokom prostoru kroz statičnu obranu gostiju, lakoćom se oslobodio prvo Alexa Sandra pa de Ligta i onda poslao loptu u mrežu - 2:1.

Udinese je pobjedom potvrdilo ostanak u ligi, a Juventus porazom odgodio proslavu devete uzastopne titule prvaka za iduća tri kola.

Juventus tri boda dijele od Scudetta, očekivanja da bi titulu mogao proslaviti u Udinama nisu se ostvarila.

Objektivno, nisu ni mogla s obzirom kako je Juventus igrao.

De Ligt je doveo Juventus u vodstvom udarcem s 20 metara, bivši igrač Intera iz Zaprešića Ilija Nestorovski izjednačio je rezultat atraktivnim pogotkom glavom.

Utakmica 35. kola: Udinese - Juventus 2:1 (Nestorovski 52, Fofana 90+2/de Ligt 42), Lazio - Cagliari 2:1 (Milinkvić-Savić 47, Immobile 60/Simeone 45)

Poredak: Juventus 80, Atalanta 74, Inter 73, Lazio 72, Roma 61, Milan 59, Napoli 56,..

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.