Serie A: Torino ispustio pobjedu protiv Intera, Alexis Sanchez u 94. spasio branitelja naslova

Nedjelja, 13. ožujka 2022. 17:13 Napisao/la  SC
Josip Brekalo i nogometaši Torina
Josip Brekalo i nogometaši Torina

Nogometaši Torina bili su na pragu najvećeg iznenađenja 29. kolu Serie A, ali momčad hrvatskog stručnjaka Ivana Jurića na Olimpijskom stadionu u Torinu nije izdržala pritisak branitelja naslova.

Torino je sve do 94. minute imao pobjedu u rukama, a onda je Alexis Sanchez prihvatio jednu prekrasnu asistenciju Edina Džeke i svojim sedmim pogotkom ove sezone spasio Inter poraza i Torinov niz bez pobjede produžio na sedam utakmica.

Etrit Berisha, vratar Torina, bio je jedan od junaka domaće momčadi, koja je odigrala odličnu utakmicu i s pravom može žaliti za trima bodovima, u 65. minuti lijepu je prigodu propustio Josip Brekalo, u 66. Handanovič je sjajno neutralizirao udarac Izza, u 88. minuti Pobegu je sjajno uposlio Brekalo, ali je njegov udarac završio pored gola.

Josip Brekalo bio je jedan od boljih pojedinaca u Jurićevoj momčadi, odigrao je svih 90 minuta, Ivan Perišić na poluvremenu je ostao u svlačionici.

Verona je u 29. kolu Serie A poražena na domaćem terenu od Napolija.

Igora Tudora, hrvatskog stručnjaka na klupi Verone, srušio je Osimhen dvama golovima.

Verona je utakmicu zaključila s devetoricom na travnjaku, zbog dvaju žutih kartona isključeni su Ceccherini i Faraoni.

Boško Šutalo odigrao je svih 90 minuta za Tudorovu momčad.

Napoli se vratio na drugo mjesto s tri boda zaostatka za vodećim Milanom.

Roma se u trećoj minuti sudačke nadoknade vremena spasila poraza na gostovanju u Udinama.

Utakmice 29. kola Serie A: Fiorentina – Bologna 1:0 (Torreira 70), Verona – Napoli 1:2 (Faraoni 77/Osimhen 14, 71), Atalanta - Genoa 0:0, Udinese - Roma 1:1 (Molina 15/Pellegrini 90+3), Torino – Inter 1:0 (Bremer 12).

Poredak: Milan 63, Napoli 60, Inter (28) 59, Juventus 56, Roma  48...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.