Serie A: Napoli uvjerljiv protiv Chieva, Sampdoria u pola sata osigurala trobod u Veroni

Subota, 05. ožujka 2016. 20:16 Napisao/la  SC

Utakmica 28. kola: Verona - Sampdoria 0:3, Napoli - Chievo 3:1

Nogometaši Verone poraženi su na domaćem travnjaku od Sampdorije 3:0. Ono najvažnije dogodilo se u prvom poluvremenu jer su gosti sva tri gola zabili u prvih pola sata susreta. Verona je i dalje posljednja momčad lige sa samo 18 osvojenih bodova.

 Napoli je na domaćem travnjaku slavio uvjerljivo protiv Chieva sa 3:1. Chievo je poveo već u drugoj minuti susreta sjajnim pogotkom Rigonia koji je pogodio sa ruba šesnaesterca lijeve rašlje. Na izjednačenje se čekalo samo četiri minute. Ghoulam je ubacio u kazneni prostor, a Higuain pogodio donji lijevi kut za 1:1. Napoli u vodstvo dolazi u 38. minuti. Jorginho je ubacio u šesnaesterac, Chiriches je ispratio loptu i pogodio glavom izbliza za vodstvo domaćih.
Higuain je stavio na muke gostujućeg vratara u 66. minuti. Snažano je pucao, ali vratar Bizzarri je skrenuo loptu u prečku. Na 3:1 u 70. minuti povisuje Callejon na asistenciju Allana. Pobjedom se Napoli bodovno izjednačio na vrhu sa Juventusom, no Juventus ima utakmicu manje.

Utakmice 28. kola: Verona - Sampdoria 0:3 (Soriano 6, Cassano 11, Christodoilopoulos 30), Napoli - Chievo 3:1 (Higuain 6, Chiriches 38, Callejon 70/ Rigoni 2)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.