Serie A: Juventus u derbiju pobijedio na San Siru, Milan igrao s desetoricom

Nedjelja, 22. listopada 2023. 14:37 Napisao/la  SC
Radosni strijelac
Radosni strijelac

Juventus je u derbiju kola na San Siru pobijedio Milan, koji je od 40. minute igrao bez isključenog Thiawa.

Stoper Milana isključen je zbog prekršaja nad Keanom, koji je bio u prilici za pogodak.

Do isključenja Milan je djelovao bolje i opasnije, nakon toga Juvents je preuzeo inicijativu i na kraju ostvario šest pobjedu kojom se priključio Milanu i Interu na vrhu ljestvice.

Mario Pašalić asisitirao je za drugi pogodak u pobjedi Atalante nakon što je u 79. minuti ušao u igru umjesto strijelca prvog pogotka Lookmana.

Roma je pogotkom u 90. minuti pobijedila Monzu, Jose Mourinho u jedanaestoj minuti sudačke nadoknade dobio je crveni karton zbog gestikulacije kojom je omalovažavao sudačke odluke.

To pokazuje koliko je Mourinhu bila važna pobjeda protiv Monte, koja je od 41. minute igrala bez isključenog D'Ambrosija.

Treba priznati da je Monza igrala tako da je zaslužila bod.

Utakmice 9. kola: Roma - Monza 1:0 (El Shaarawy 90), Bologna - Frosinone 2:1 (Ferguson 19, De Silvestri 22/Soule 63-11m), Salernitana - Cagliari 2:2 (Dia 86, 90+4/Luvumbo 79, Viola 88), Atalanta - Geona 2:0 (Lookman 68, Ederson 90+5), Milan - Juventus 0:1 (63 Locatelli)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.