Serie A: Remi Milana u Cagliariju, prvijenac Higuaina, Bradariću i Srni 90 minuta

Nedjelja, 16. rujna 2018. 15:33 Napisao/la  SC
Higuain (Milan)
Higuain (Milan)

Roma je prokockala vodstvo od 2:0 protiv Chieva na domaćem terenu.

Nakon pola sata igre na semaforu je stajalo 2:0 zahvaljujući pogocima El Shaarawyja u 10. i Cristantea u 30. minuti.

No, Roma je nakon toga stala, gosti su prvo u 52. minuti preko Birse smanjili na 2:1 koji je postigao fantastičan pogodak da bi Stepinski donio bod pogotkom u 83. minuti

Udinese i Torino podijelili su bodove, a Andrija Balić nije ulazio u igru s klupe domaće momčadi. 

Lazio je golom Parola u 47. minuti pobijedio u gostima Empoli. Milan Badelj utakmicu je pratio s klupe gostiju.

Cagliari i Milan podijelili su bodove. 

Cagliari je već u 4. minuti došao u vodstvo. Pavoletti je topovski opalio s preko 20 metara, a njegov udarac odbio se od vratnice ravno na nogu Joaa Pedra koji ne propušta priliku i šalje loptu u gol.

Domaćin je imao izvrsnu priliku za udvostručenje prednosti već u 16. minuti, ali dalekometni projektil Barelle odsjeo je na stativi.

Gosti su u prvom poluvremenu imali tek dvije bolje prilike preko Calhanoglua i Bonaventure, ali je zato u drugom dijelu Milan ubacio u brzinu više i uspio doći do poravnanja u 56. minuti zahvaljujući Gonzalu Higuainu.

Argentinac je golgeterski prevario vratara i postigao prvijenac u dresu rossonera!

Do kraja susreta gosti su dominirali, ali u stopostotnim prilikima preko Susa i Higuaina u sudačkoj nadoknadi, nedostajalo je preciznosti.

Darijo Srna odigrao je cijeli susret u redovima domaćina, a u 71. minuti dobio je žuti karton zbog grubog prekršaja te je u 82. srušen u kaznenom prostoru.

Ipak, sudac nije uvažio njegove uporne prigovore te je nakon kraćeg savjetovanja s VAR-om odustao od najstrože kazne.

Svih 90 minuta dobio je i Filip Bradarić kojem je ovo bio četvrti nastup za momčad sa Sardinije.

Alen Halilović i dalje nije u kadru Genara Gattusa te je ostao van zapisnika, kao i Ivan Strinić koji ima problema sa srcem.

Utakmica 4. kola: Roma - Chievo 2:2 (El Shaarawy 10, Cristante 30/ Birsa 52, Stepinski 83), Udinese - Torino 1:1 (De Paul 28/ Meite 49), Genoa - Bologna 1:0 (Piatek 69), Empoli - Lazio 0:1 (Parolo 47), Cagliari - MIlan 1:1 (Joao Pedro 4/ Higuain 56)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.