Serie A: Petarda Juventusa u gostima kod Sampdorije, Dybala dvostruki strijelac

Subota, 14. svibnja 2016. 18:50 Napisao/la  SC

Utakmica 38. kola: Juventus - Sampdoria 5:0

Samo pet minuta igre trebalo je Juventusu da povede u domaćem dvoboju sa Sampdoriom. Dybala je centrirao iz slobodnog udarca, Evra je bio najviši u skoku u petercu i pogodio za vodstvo domaćih. Skriniar je napravio prekršaj za crveni karton i kazneni udarac u 14. minuti koji je realizirao Dybala.

U 29. minuti Dybala je sjajno pucao no Brignoli jednako sjajno obranio. Tri minute kasnije Lichtsteiner pogađa prečku. Mandžukić je nakon solo prodora pucao sa ruba šesnaesterca, ali mu je obrana gostiju blokirala šut. U 37. minuti Juventus povisuje na 3:0. Strijelac je bio Dybala, a asistent Hernanes. Četiri minute prije kraja prvog poluvremena Pogba je pogodio prečku.

Bez obzira na visoko vodstvo Juventus je i u drugom dijelu nastavio s pritiskom. Chiellini je pucao u 52. minuti, ali je vratar Brignoli dobro reagirao. U 69. minuti Pogba je snažno pucao iz daljine, ali je lopta otišla pored desne stative. Chiellini pogađa za 4:0 u 77. minuti nakon što je pokupio jedan odbijanac u kaznenom prostoru. Novi pogodak stigao je u 85. minuti. Hernanes je ubacio iz kornera, a Bonucci pospremio u mrežu

JUVENTUS: Neto, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Pereyra (66 Sturaro), Hernanes, Pogba, Evra, Dybala (67 Morata), Mandžukić (75 Zaza)

SAMPDORIA: Brignoli, Diakite, Silvestre, Skriniar, Sala (55 Ranocchia), Correa (76 Soriano), Krstičić, Barreto, Dodo, Alvarez, Quagliarella (86 Ponce)


Utakmica 38. kola: Juventus - Sampdoria 5:0 (Evra 5, Dybala 15-11m, 37, Chiellini 77, Bonucci 85)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.