Serie A: Napoli pobjedom povećao razliku pred Interom, Perišić i Brozović igrali u remiju

Subota, 16. siječnja 2016. 16:58 Napisao/la  SC

Susret 20. kola: Atalanta - Inter 1:1, Napoli - Sassuolo 3:1

Atalanta i Inter su odigrali 1:1 u prvom susretu 20. kola talijanskog nogometnog prvenstva, a utakmica je riješena zahvaljujući dva autogola.

Atalanta je na samom početku nanizala tri jako dobre prilike, ali im je nedostajalo i malo sreće. U petoj je minuta Luca Cigarini pucao pokraj lijeve vratnice, zatim je Drameu Handanovič skinuo udarac, a u sedmoj je minuti Kurtić promašio nevjerojatnu priliku i pucao je pokraj gola.

U 17. minuti pao je prvi autogol. Jeison Murillo je skrenuo udarac u vlastitu mrežu i to netom nakon što je Stevan Jovetić snažno pucao pokraj desne vratnice.

Samo osam minuta kasnije zatresla se mreža i na suprotnoj strani, Rafael Toloi je u pokušaju da očisti ubačaj pogodio vlasitu mrežu.

Do kraja je poluvremena odličnu priliku imao Marcelo Brozović. U 34. je minuti dočekao ubačaj pred protivničkim golom, ali je obrana reagirala na vrijeme.

U drugom je poluvremenu ponovno konkretnija bila Atalanta,a Handanovič je s dvije odlične obrane spasio svoju momčad poraza. Posljednju smo priliku vidjeli šest minuta prije kraja susreta kada je Gaetano Monachello s nekoliko metara pucao preko grede.

Marcelo Brozović je odigrao čitav susret, a Ivan Perišić je zaigrao u 58. minuti

ATALANTA: Sportiello - Toloi, Masiello, Cherubin - Conti (74 Bellini), Cigarini, de Roon, Kurtič (83 Migliaccio), Drame - Monachello, Gomez (85 Diamanti)

INTER: Handanovič - D'Ambrosio, Miranda, Murillo, Telles (70 Biabiany) - Guarin (58 Perišić), Medel, Brozović - Ljajić - Icardi, Jovetić (84 Palacio)

Šime Vrsaljko igrao je za Sassuolo u porazu od vodećeg Napolija, koji sada ima (44) četiri boda prednosti pred Interom.

Utakmice 20. kola: Atalanta - Inter 1:1 (Murillo 17-ag/Toloi 25-ag), Torino - Frosinone 4:2 (Immobile 9, Belotti 37, 41, Benassi 82/Sammarco 33, Avelar 74-ag), Napoli - Sassuolo 3:1 (Callejon 19, Higuain 42, 90+3/Falcinelli 3)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.