Serie A: Napoli remizirao, Milan i Inter pobjedama stigli blizu lidera

Srijeda, 01. prosinca 2021. 21:19 Napisao/la  SC
Ibrahimović strijelac
Ibrahimović strijelac

Sassuolo je osvojio bod protiv Napolija dvama pogocima u zadnjih dvadesetak minuta, kaznili su domaćini opuštenost lidera nakon vodstva 2:0.

Milan nije imao milosti prema bivšoj klupskoj legendi na klupi Genoe, uvjerljivo je Milan pobijedio momčad Andreja Ševčenka i ponovo stigao na bod zaostatka za Napolijem.

Messias je postigao prva dva pogotka u Seriji A nakon što je bio strijelac u vrlo važnoj pobjedi protiv Atletica u Ligi prvaka.

Ibrahimović je igrao sat vremena, postigao je prvi pogodak, Milan Badelj igrao je do 62. minute za Genou.

Ivan Perišić odigrao je cijelu utakmicu, Marcelo Brozović izašao je u 87. minuti utakmice na kraju koje je Inter svladao Speziju.

Desetom pobjedom ove sezone aktualni prvak ostao je u trci za najviši plasman.

Siniša Mihajlović pobijedio je Josea Mourinha, Roma je doživjela šesti poraz i sve više zaostaje za mjestima koja vode u Ligu prvaka.

Utakmice 15. kola: Bologna - Roma 1:0 (Svanberg 35), Inter - Spezia 2:0 (Gagliardini 36, Martinez 58-11m), Genoa - Milan 0:3 (Ibrahimović 10, Messias 45+2, 61), Sassuolo - Napoli 2:2 (Scamacca 71, Ferarri 89/Ruiz 51, Mertens 59)

Poredak:
Napoli 36, Milan 35, Inter 34, Atalanta 31, Roma 25, Fiorentina 24, Juventus 24, Bologna 24,...

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.