Serie A: Torino pobijedio Inter u Milanu, neroazzuri završili susret sa devetoricom

Nedjelja, 03. travnja 2016. 15:02 Napisao/la  SC

Utakmica 31. kola: Udinese - Napoli 3:1, Atalanta - Milan 2:1, Chievo - Palermo 3:1, Fiorentina - Sampdoria 1:1, Genoa - Frosinone 4:0, Lazio - Roma 1:4, Inter - Torino 1:2

Dva crvena kartona i poraz zadesili su Inter u domaćem srazu sa Torinom. A sve je krenulo dobro po neroazzure jer su u 17. minuti poveli zahvaljujući pogotku Icardia sa bijele točke. Najstrožu kaznu je skrivio Moretti koji je igrao rukom u kaznenom prostoru.

Torino je izjednačio u 55. minuti. Maxi Lopez je proigrao Molinara koji pogađa Interovu mrežu za 1:1. Dvije minute kasnije Inter ostaje sa igračem manje nakon što je Miranda isključen zbog drugog žutog kartona.

Još jedan hladan tuš za domaće stigao je u 72. minuti kada je sudac pokazao crveni karton Nagatomu i pokazao na bijelu točku. Belotti je bio siguran realizator za vodstvo Torina od 2:1. U trećoj minuti sudačke nadoknade Torino je mogao i treći puta zatresti mrežu domaćih no između Molinara i mreže ispriječila se desna stativa.

I Brozović i Perišić zaigrali su za Inter od prve minute.

INTER: Handanovič, Santon (85 Eder), Miranda, Jesus, Nagatomo, Brozović, Medel, Ljajić (59 Murillo), Palacio, Perišić, Icardi (71 Biabiany)

TORINO: Padelli, Bovo, Jansson, Moretti, Peres, Benassi (79 Farnerud), Vives (67 Gazzi), Obi (56 Baselli), Molinaro, Lopez, Belotti

Rimski derbi na Olimpicu donio je veliku pobjedu Romi, koja je ovaj puta bila u ulozi gosta. Roma je povela u 16. minuti. Digne je centrirao u kazneni prostor, El Shaarawy bio najviši u skoku i glavom pogodio u donji desni kut Marchettieve mreže. U 40. minuti Pjanić je pogodio sa ruba kaznenog prostora desnu stativu. U prvom dijelu Roma je bila bolja, dok se Lazio orijentirao na kontre.

Salah je u 53. minuti pucao tik iznad prečke. Strijelac El Shaarawy igru je napustio u 61. minuti, zamijenio ga je Džeko koji se odmah tri minute kasnije upisao u strijelce za vodstvo Rome od 2:0. Lazio je smanjio u 75. minuti kada je Klose dodao glavom do Parola koji ju glavom prosljeđuje u mrežu. No, slavlje domaćih bilo je kratkog vijeka. Florenzi je u 83. minuti povećao prednost Rome na 3:1.

Četiri minute kasnije konačan rezultat postavlja Perotti koji zabija četvrti gol za Romu. U sudačkoj nadoknadi Lazio je ostao bez Hoedta koji je zbog drugog žutog kartona isključen.  

LAZIO: Marchetti, Gabarron, Biševac, Hoedt, Braafheid, Cataldi, Biglia, Parolo, Candreva (56 Keita), Matri (56 Klose), Anderson

ROMA: Szczesny, Florenzi, Manolas, Rudiger, Digne, Pjanić, Keita, Nainggolan (71 Falque), Salah (81 Zukanović), Perotti, El Shaarawy (61 Džeko)

Palermo je poražen u Veroni kod Chieva. Mato Jajalo je odigrao cijelu utakmicu, dok je golman Posavec sjedio na klupi. Fiorentina je podijelila bodove sa Sampdoriom. Badelj je igrao od prve minute, a igru je napustio na kraju prvog dijela.

Nogometaši Udinesea u derbiju su svladali Napoli 3:1 na domaćem terenu. Dvostruki strijelac bio je Fernandes u 14. i 45. minuti, dok je treći gol djelo Thereaua. Zanimljivo, Fernandes je imao priliku za hat-trick, ali je u 26. minuti njegov drugi udarac sa bijele točke zaustavio vratar Gabriel.

Od 75. minute Napoli je igrao sa igračem manje nakon što je Higuain isključen zbog drugog žutog kartona. Udinese je bio superiorniji u današnjem dvoboju te Napoli nije imao previše mogućnosti za osvajanje bodova.

Perica je u igru domaćih ušao šest minuta prije kraja susreta, dok je Balić gledao sa klupe. Strinić je svoje suigrače iz Napolia pratio sa klupe.

UDINESE: Karnezis, Heurtaux, Danilo, Felipe, Widmer, Badu, Kuzmanović, Fernandes, Armero (75 Piris), Thereau (84 Perica), Zapata (64 Matos)

NAPOLI: Gabriel, Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam, Allan, Jorginho (7l Kaddouri), Hamsik, Callejon (58 Mertens), Higuain, Insigne (72 Gabbiadini)


Utakmica 31. kola: Udinese - Napoli 3:1 (Fernandes 14-11m, 45, Thereau 57/ Higuain 24), Atalanta - Milan 2:1 (Pinilla 44, Gomez 62/ Adriano 5-11m), Chievo - Palermo 3:1 (Cacciatore 6, Rigoni 53, Birsa 74/ Gilardino 28), Fiorentina - Sampdoria 1:1 (Iličić 24/ Alvarez 39), Genoa - Frosinone 4:0 (Suso 43, 59, 76 Rigoni 72), Lazio - Roma 1:4 (Parolo 75/ El Shaarawy 15, Džeko 64, Florenzi 83, Perotti 87), Inter - Torino 1:2 (Icardi 17-11m/ Molinaro 55, Belotti 72-11m)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.