Serie A: Palermo usporio Romu u borbi za vrh ljestvice, remi Empolija i Intera

Subota, 17. siječnja 2015. 22:43 Napisao/la  SC

Utakmice 19. kola: Palermo - Roma 1:1, Empoli - Inter 0:0


Nogometaši Rome remizirali su na gostovanju protiv Palerma u utakmici 19. kola talijanskog prvenstva. Rimljani su tako posijali dva važna bodova u borbi s Juventusom za prvo mjesto. Stara dama u nedjelju navečer dočekuje Veronu i imat će priliku pobjeći na pet bodova prednosti na vrhu.

Palermo je poveo golom Dybale već u 2. minuti utakmice. Bio je to deseti pogodak ove sezone u Serie A za argentinskog nogometaša. Ipak, Mattia Destro donio je Rimljanima bod u 54. minuti prekinuvši golgeterski post koji je trajao tri mjeseca.

Inter je u 19. kolu odnio bod s gostovanja protiv Empolija (0:0). Mateo Kovačić ušao je u igru u 59. minuti umjesto Icardija.

- Nismo stvorili puno prilika. Na početku smo bili prestrašeni. Momčad treba vremena da polako napreduje, jedna pobjeda ne mijenja sve. Znali smo da će protiv Empolija biti teško i nismo napravili dovoljno za pobjedu, rekao je Roberto Mancini, trener Intera.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.