Serie A: Palermo i Inter podijelili bodove, Ivan Perišić strijelac u remiju, Brozović i Jajalo na klupi

Subota, 24. listopada 2015. 22:36 Napisao/la  SC

Utakmice 10. kola: Palermo - Inter 1:1, Empoli - Genoa 2:0, Carpi - Bologna 1:2

Dvije velike prilike u prvom dijelu imali su domaći u 26. i 27. minuti. Gilardino je bio najviši u skoku u šesnaeestercu, ali je lopta otišla preko gola. Uslijedila je prilika Vazqueza, no Handanović je obranio.

U petoj minuti nastavka Jovetić je pokušao iz slobodnog udarca iznenaditi Sorrentina, no domaći vratar bio je spreman. Gosti su oveli u 60. minuti golom Perišića koji je pospremio loptu u mrežu nakon asistencije Biabianya. Sedam minuta kasnije stiže izjednačenje. Nakon kornera, Gilardino je bio najspretniji i odbijenu loptu poslao u mrežu.  

U 77. minuti Guarin puca sa ruba šesnaesterca, no domaći vratar nije se dao prevariti te je odbio loptu u korner. Murillo je u 79. minuti dobio i drugi žuti karton te je Inter ostao zadnjih deset minuta sa igračem manje. U 87. minuti Biabiany pokušava udarcem iz kornera iznenaditi Sorrentina, no domaći je vratar spreman i za ovakva iznenađenja. Sorrentino je još jednom u sudačkoj nadoknadi mrežu sačuvao nakon pokušaja Biabianya. Perišić je također ppokušao zatresti domaću mrežu prije isteka sudačke nadoknade, no Sorrentino je još jednom odlično reagirao.

Brozović je utakmicu gledao sa Interove klupe, dok je s druge strane također na klupi 90 minuta proveo Mato Jajalo.

PALERMO: Sorrentino, Struna, Gonzalez, Anđelković, Rispoli, Rigoni (89 Chochev), Maresca, Hiljemark (64 Quaison), Lazaar (81 Daprela), Vazquez, Gilardino

INTER: Handanović, Nagatomo, Miranda, Murillo, Telles, Guarin, Medel, Kondogbia (55 Biabiany), Perišić, Jovetić (85 Ranocchia), Icardi (78 Ljajić)

Igor Bubnjić poraz svoga Carpia pratio je s klupe. Marko Livaja je u igru empolia ušao u 81. minuti.

Utakmice 10: kola: Empoli - Genoa 2:0 (Krunić 44, Zielinski 57), Carpi - Bologna 1:2 (Letizia 24/ Gastaldello 47, Masina 90), Palermo - Inter 1:1 (Gilardino 67/ Perišić 60)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.