TALIJANSKO PRVENSTVO

Marcelo Brozović strijelac u porazu Intera u Firenci

Nedjelja, 14. veljače 2016. 15:06 Napisao/la  SC

Utakmice 25. kola: Fiorentina - Inter 2:1, Milan - Genoa 2:1

Marcelo Brozović odigrao je jednu od najboljih utakmica za Inter u porazu od Fiorentine.

Osim što je postigao pogodak, djelovao je suvereno kao što priliči jednom od glavnih igrača u momčadi Intera.

Brozovićev učinak nije bio dovoljan niti za bod. Fiorenetina je u zadnjih pola sata utakmice preokrenula rezultat i stigla do pobjede u sudačkoj nadoknadi.

Ivan Perišić ušao je u igru u 71. minuti, Nikola Kalinić odigrao je cijelu utakmicu za Fiorentinu.

Utakmicu nisu završila čak trojica isključenih igrača: Telles (82) iz Intera, Zarate (95) i  Kondogbia (97) iz Intera.

Pogocima Bacce i Honde nogometaši Milana pobijeidli su Genou, koja je već od 5. minute morala loviti zaostatak.

Imala je Geona svojih trenutaka, ali je Milan zasluženo osvojio bodove kojima je zadržao priključak s gornjim dijelom ljestvice.

 U tri posliepodnevne utakmice gostujuće su momčadi upisale dvije pobjede. Bologna je slavila u Udinama golom Destra u završnici susreta, a za Udinese su susret s klupe odgledali Andrija Balić i Stipe Perica.

Torino je s 3:1 slavio u Palermu za kojeg je na klupi sjedio Mato Jajalo, a Sampdoria i Atalanta odigrali su bez pogodaka.

Utakmice 25. kola: Milan - Genoa 2:1 (Bacca 5, Honda 64/Cerci 90+2), Sampdoria - Atalanta 0:0, Udinese - Bologna 0:1 (Destro 79), Palermo - Torino 1:3 (Gilardino 3/Immobile 19, 69, Gonzalez 31-ag),  Fiorentina - Inter 2:1 (Borja Valero 60, Babacar 90+1/Brozović 26)

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.