Serie A: Milan i Lazio slavili na domaćim terenima, Verona i Roma podijelile bodove

Nedjelja, 22. veljače 2015. 17:04 Napisao/la  SC

Utakmice 24. kola: Milan - Cesena 2:0, Empoli - Chievo 3:0, Verona - Roma 1:1, Lazio - Palermo 2:1

Nogometaši Milana uspjeli su doći do pobjede u domaćem susretu sa Cesenom. Mrežu gostiju načeo je Bonaventura u 23. minuti, a konačan rezultat postavio je Pazzini u 90. minuti sa bijele točke.

Bio je to svojevrsni ispit za trenera Inzaghia kojemu je u 2015. godini pobjedan nad Cesenom tek druga. Milan je od početka godine čak četiri puta poražen, a uz dvije pobjede ima i dva remija. Inzaghiu ne idu na ruku i brojne ozljede koje muče njegove igrače iz kola u kolo.

Možda je ovo naznaka boljih dana, ali to će se vidjeti u idućem kolu kada Milan gostuje u Veroni kod Chieva.

MILAN: Abbiati, Bonera, Rami, Bocchetti, Antonelli, Montolivo (Van Ginkel 80), De Jong, Poli, Bonaventura, Destro (Pazzini 63), Menez (Cerci 86)

CESENA: Leali, Nica (Capelli 66), Lucchini, Volta, Renzetti, Giorgi, De Feudis (Carbonero 74), Ze Eduardo (Mudingayi 42), Brienza, Defrel, Đurić

Lazio je pobijedio Palermo 2:1 u Rimu. Hrvatski nogometaš Mato Jajalo zaigrao je od prve minute u dresu Palerma i igrao cijelu utakmicu.

Verona i Roma podijelile su bodove. Peti je to remi Rome u posljednjih šest susreta.

Utakmica Sampdorije i Genoe koja se trebala igrati u subotu odgođena je zbog terena natopljenog kišom i igrat će se u utorak.

Što se tiče Parminih financijskih problema i odgode utakmice sa Udineseom, još uvijek traje status quo. Igrači Parme čekaju konkretne signale iz kluba da će uplate stići u skoro vrijeme. Stečaj, kao konačno rješenje, će još malo pričekati. Jednako tako pričekat će i vodstvo Lige sa eventualnim preseljenjem Parme u najniži rang natjecanja. Više bi se moglo znati idućih dana.

Utakmice 24. kola: Milan - Cesena 2:0 (Bonaventura 23, Pazzini 90), Empoli - Chievo 3:0 (Rugani 22, Maccarone 46, 68), Verona - Roma 1:1 (Keita ag. 38/ Totti 26), Lazio - Palermo 2:1 (Mauri 33, Candreva 78/ Dyabala 26)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.