Serie A: Ljajić pogodio za pobjedu Intera, Brozović i Perišić igrali u nastavku

Subota, 05. prosinca 2015. 16:57 Napisao/la  SC

Utakmice 15. kola: Inter - Genoa 1:0, Torino - Roma 1:1

 

 

Inter igra na Ljajićev pogon! Adem Ljajić postigao je u 59. minuti pogodak iz slobodnog udarca, koji je Inter osigurao tri boda u utakmici protiv Genoe.

Nije Inter briljirao, ali je bio bolji do Geone i zasluženo pobijedio. Najveća prijetnja za goste bio je Ljajić, koji je propustio nekoliko prilika.

Brozović i Perišić igrali su u nastavku utakkmice.

INTER: Handanovič, D'Ambrosio, Miranda, Murillo, Telles, Medel, Felipe Melo (Brozović 46), Biabiany, Palacio (Guarin 89), Ljajić, Jovetić (Perišić 75)

GENOA: Perin, Izzo (Cissokho 80), Burdisso, Ansaldi, Figueiras (Pandev 75), Rincon, Tino Costa, Laxalt, Lazović (Capel 60), Perotti, Gakpé

Torino i Roma podijelili su bodove u dramatičnoj završnici. Gosti su poveli sedam minuta prije kraja susreta, dok je bod domaćima donio Maxi Lopez sa bijele točke u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Iako je posjed lopte bio uvjerljivo na strani Rome u prvom poluvremenu nije bilo izrazitih prilika niti na jednoj strani. Roma je gradila napade polako, dok se Torino usmjerio na brze kontre, ali udarcu u okvir gola su izostali. U nastavku je bilo nešto više opasnosti.

U 50. minuti Nainggolan je pucao s ruba šesnaesterca, no vratar Torina Padelli sjajno je reagirao i obranio loptu koja je išla uz desnu stativu. Iturbe je bio najviši u skoku u 76. minuti, pucao je glavom, ali je lopta prošla pored stative.

Roma je konačno zabila u 84. minuti kada je mrežu zatresao Miralem Pjanić iz slobodnog udarca sa 30-tak metara. Torino je mogao izjednačiti minutu prije kraja utakmice kada je Martinez pucao, ali vratar Szczesny loptu izvadio ispod prečke. U trećoj minuti sudačke nadoknade Manolas je napravio prekršaj, Damato pokazao na bijelu točku, a siguran izvođač bio je Maxi Lopez i donio Torinu bod.

TORINO: Padelli, Bovo, Glik, Moretti, Peres, Acquah, Vives, Baselli (69 Benassi), Molinaro (86 Martinez), Quagliarella (66 Lopez), Belotti

ROMA: Szczesny, Florenzi, Manolas, Rudiger, Digne, Pjanić, De Rossi, Nainggolan (71 Vainqueur), Gervinho (26 Iturbe), Džeko, Falque (85 Torosidis)

Utakmice 15. kola: Torino - Roma 1:1 (Lopez 90-11m/Pjanić 83), Inter - Genoa 1:0 (Ljajić 59)

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.