Serie A: Mario Pašalić ostvario hat-trick, jedino Bayern postiže više pogodaka od Atalante

Utorak, 14. srpnja 2020. 23:33 Napisao/la  SC

Da Gasperini priliku nije dao mladim igračima rezultat bi sigurno bio drugačiji, od sedam udaraca u okvir vratiju, šest je završilo u mreži

Mario Pašalić (Atalanta)
Mario Pašalić (Atalanta)

Mario Pašalić ostvario je prvi hat-trick u dresu Atalante, prvi put u Seriji A dobio je na dar loptu za uspomenu na utakmicu.

Hrvatski reprezentativac bio je središnja figura nove nogometne ljepotice u režiji momčadi iz Bergama, Atalanta je pobijedila predzadnju Bresciju s čak 6:2.

Atalanta je postavila novi standard u efikasnosti u Seriji A, momčad Gian Piera Gasperinija postignula je u 33 utakmice čak 93 pogotka.

Momčad Atalante postiže čak 2,8 pogodaka po utakmici, jedino je Bayern efikasniji (2,9) u Ligama petice, ni Manchester City (2,6) nije bolji.

Učinkovitost igrača Atalante je zapanjujuća, od sedam udaraca u okvir vratiju, šest je završilo u mreži.

A izglednih prilika bilo je još barem toliko, da Gasperini priliku nije dao mladim igračima rezultat bi sigurno bio drugačiji...

Utakmica 33. kola: Atalanta - Brescia 6:2 (Pašalić 2, 55, 58, De Roon 25, Malinovsky 28, Zapata 30/Torregrossa 8, Spalek 83)

Poredak: Juventus 76 (32), Atalanta 70, Inter 68 (32), Lazio 68 (32),...

Mateo Kovačić odigrao je cijelu utakmicu u pobjedu Chelseaja koja puno znači u borbi za plasman u ligu prvaka.

Utakmica 36. kola: Chelsea - Norwich 1:0 (Giroud 45+3)

Poredak: Liverpool 93 (35), Man. Ctiy 72 (35), Chelsea 63, Leicester 59 (35)...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.